Hah, kalau suka tu, cer tolong klik LIKE. Mekasih

Friday, January 27, 2012

IDAMAN HATI (KALAU AKU KAYA LA DAN SAMA SEKALI BUKAN DIANA DANIELLE) :)

Gear ambik gambor aku sekarang ni baguih, bukan tak baguih, malah aku pueh hati. 

Tapi besa la, nama pun manusia, nak berangan skit, walau pun tau susah nak dapat. Kompoi duit bertahun pun rasanya susah nak bagi cukup (kecuali ler ada kutu beli gambor aku, bayor juta ringgit). Hehe

Ok, kalau aku mampu, ni wish list dia:-















Tak masuk lagi la aksesori lain tripod etc. Tak yah Hasselblad pun tak per dah. Adala sebab aku nak tiap-tiap benda ni, macam no 5 ler katakan, senang nak bawak kalau naik beskal atau joging tanpa compromisekan kualiti gambor. Kalau no 2 tu, sebab dia prime lens, gambor tack sharp, laju, ultra wide angle.

Memangler semua orang ada wishlist sendiri, ada orang wishlist dia keter Lambor, ada pulak, yang mimpi kawen dengan Diana Danielle. 


Ada lagi yang wishlist nak cincin RM 20 juta lebih, beg tangan mahe-mahe. Sama jer lah tu, benda jer lain.

Ataih tu aku punya.

Pikior-pikior, rasanya no 3 dengan 5 boleh gagah,

Yang lain tu tunggu aku kayer yang entah bila la nak tau. Telan ayor liyor jerlah dulu.

Buat masa sekarang ni, tidor peh tu mimipi yang indah tentang wishlist ni (bukan mimpi Diana Danielle yek. Kekekek).

1 comment:

  1. tambah Canon EF 85mm f/1.2 L II USM

    ReplyDelete