Hah, kalau suka tu, cer tolong klik LIKE. Mekasih

Wednesday, April 20, 2011

LATIHAN AMALI FOTOGRAFI: MENTIGADIMENSIKAN GAMBOR

Macam yang dah sembang dalam post sebelum ni, aku cuba praktikkan apa yang Encik pro ajor.

1. Compose guna Rule of Third
2. Mentigadimensikan gambor.

Member kat Fb aku banyak LIKE gambor dua ni.

Kira berjaya la kot tu ye.

Ye ler, udah banyak orang LIKE, (tak ler pulak kalau depa like sebab nak jaga hati kawan jer sebenornya!)

:)


4 comments:

  1. tringin aku nak snap gambor cenggini..terbaikk..

    ReplyDelete
  2. Abg Poyo: Tima kasey! Boleh buat gak cam ni, for sure.

    ReplyDelete