Hah, kalau suka tu, cer tolong klik LIKE. Mekasih

Sunday, June 24, 2012

AM@RT IMAGES AND PHOTOGRAPHY

Okeh, lama giler tak update blog aku nih.

Actually nyer ada beberapa sebab.

Nombor satunya aku tengah sibuk develop site jual gambor aku sendiri. 

Yup sendiri punya, join ngan member-member photog lain. 

Sebabnya masalah utama photogs kiter yang aku observe ialah camna nak jual gambor. Ada yang dok simpan dalam hard drive jer tak buat apa. 

Cam aku pulak, masalah aku ialah tak pueh hati dengan bayaran komisyen yang aku dapat jual gambor aku dalam Microstock site. Ciput jer komisen depa bayor. 

So dek sebab musabab dua ataih tu, aku ngan member aku The Hitman Snr cuba la beranikan diri untuk built satu website jual gambor untuk member-member photogs

Link nyer kat sini : amartimages.photodeck.com

Kat site ni, aku letak semua gambor aku, ngan gambor teman-teman seperjuangan lain untuk jual. Ni projek jangka panjang, selain dari jual hasil kerja kami, gunanya untuk dedahkan portfolio member photogs yang join.

Selain dari tu, ahli-ahli kat sini terima assignment sendiri, contohnya kot ler ada pembaca yang nak carik photographer untuk ambik gambor wedding ke event ke, anak bersunat masuk jawi ke, tak yah susah -susah, kontek aku kat :-

amartimage@gmail.com.

Banyak benda lagi yang aku ngan team am@rt ni nak buat dalam site ni. 

Insya Allah.

Hokeh

Rajin-rajin ler melawat kalau sempat.


2 comments:

  1. tahniah bro..satu perkembangan yg bagus..teruskan usaha..

    ReplyDelete