Hah, kalau suka tu, cer tolong klik LIKE. Mekasih

Wednesday, October 19, 2011

SBDK: UPDATE

Aku sibuk sikit tengah praktis teknik baru. Nanti update.

11 comments:

  1. tunjuk ajar ku sifu teknik panning

    ReplyDelete
  2. Tak sempat nak sembang, aku dah link video Karl Taylor, belajor untuk teknik panning kat last post.

    ReplyDelete
  3. hah nk tanya lagi ni..lhuhu..nk beli macro filter instead of macro lens..nk pasang kt 50mm f1.8 canon..so apa power n brand recommended?

    ReplyDelete
  4. oh ya..compare sekali dgn extension tube..huhu

    ReplyDelete
  5. Shafiq: Erkkk sorry bro, aku tak pandai nak advice pasal macro filter/ diopter sebab aku tak pakai. So tak leh nak rekomen.

    Extension tube ramai orang pakai Kenko. http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=&Q=&IC=KEAETSCD&A=RetrieveSku

    ReplyDelete
  6. owh..ok xpe la cm2..juz try filter dulu la kot sbb paling murah..saja sronok2 xnk bli dedicated macro lens lg..huhu..eh xde fb ke? boleh add sng sikit nk tnya2..huhu

    ReplyDelete
  7. bro fb aku akula matiau. cari la

    ReplyDelete
  8. la tak de ke? Cer try link ni
    http://www.facebook.com/search/results.php?q=Akula+Matiau&init=public&nomc=0

    ReplyDelete
  9. haha..still xde la..cer try add saya punya la
    https://www.facebook.com/aghoi

    ReplyDelete
  10. Shafiq hang dpt dak message aku kat FB aku dah jumpa FB hang tapi kenapa aku tak boleh add? Haiya!

    ReplyDelete